szerda, május 25, 2005

judapest 2.0

Van ugye a beígért új változata a jp blognak: ezt becézzük kettőpontnullának. Arra gondoltam, hogy ötletelhetnénk együtt, hogy milyen legyen ez az új cucc. Kezdem én.

Először is legyen egy okos blogmotor az oldal mögött: leginkább a Drupal vagy a mighty WordPress jöhet szóba. Javítanánk a funkcionalitáson is, mindenekelőtt az archívum/visszakeresés témában. Lennének tehát kategóriák/rovatok - pl. az összes Subliminal-ról szóló posztot szortíroznánk szépen a 'zene' nevű kategória alá.

Az új blog nagyon szép és szexi is lenne. Tehát készülne egy vadiúj dizájn, ami gyönyörködtet, de egyben áttekinthető is.

Maradna a komment lehetőség, fórum biztosan nem lesz, de lehetne esetleg üzenőfal? Hm? Akartok beszólni? ;]

Tartalom: itt belehúznánk rendesen. Lenne rendes blog, mindenekelőtt: dolgok/történések szubjektív fikázása kommentálása. Lennének rendszeres podcastok. Lenne héber horoszkóp. Napi Nektár. Heti Sabra. TV- és film ajánlók. Bulik a NY-TA tengely vonalán. Bulvár-celebrity hírek. (Tudtátok, hogy Sharon Osbourne eredeti neve Sharon Rachel Arden?) Esetleg képregények - fordíthatnánk a Shabot6000 túnjait.

Most Ti jöttök, elő a farbával! Kommentáljatok és javasoljatok! Ötleteiteket küldhetitek a judapest@citromail.hu címre is. A legjobbak között kisorsolunk 10 db epres-banános (tut v'banana) Spring gyümölcslevet! ;]

5 Comments:

At 5/25/2005 01:41:00 du., Blogger miou vicioso said...

de csakis a tut v'banana jegyében mondom: jó lenne, ha lehetne szerző-kategória-nemtommi szerint keresgélni a postok között. mi kő ehhez - mysql ugye. de ez professzionális lenne nagyon.

 
At 5/25/2005 03:13:00 du., Blogger shadai said...

Ez tĂŠnyleg csak a 3.0-ban lesz, ez mĂĄr tĂşl advanced. :)

 
At 5/25/2005 03:28:00 du., Blogger shadai said...

Buta blogger.com elfelejtette a nyelvi beállításokat...na ezért kell WordPress-re vagy Drupal-ra váltani.

 
At 5/26/2005 08:49:00 du., Blogger TM (Jewlicious) said...

Does this mean you're going to change this beautiful blog?

You guys need to install an automatic translator...

 
At 5/27/2005 08:09:00 de., Blogger shadai said...

Yes, I would like to have a little more functionality/usability for this blog. First of all, smart archives and customize category-sorting. I would also like a genuine new design - we are now looking for a designer for this task. Any ideas?

An automatic English translator is a great idea! Do you know any good implementations (technologies)?

Ciao,
Shadai

 

Megjegyzés küldése

<< Home