péntek, október 28, 2005

tóraszkóp - b'résit

bresit

október 29- november 4. - B'résit hete

Az ezoterikus tudományok legfrissebb felfedezése kizárólag a Judapest olvasóinak! A Tóra heti szakasza és a csillagok üzennek Neked.

Ráhelnek és Evorának ajánlom.

Mérleg (szeptember 23 - október 23)
Minden relatív. Például manapság az alábbi idézet kellemetlenül cseng, ugye: "a madár pedig sokasodjék a földön", de ez téged ne zavarjon össze. Szedj vitaminokat és sétálj a napsütésben, amíg lehet.


Skorpió
(október 24 - november 21)
"Legyenek világító testek az ég boltozatán, jelekül, ünnepek, napok és évek számára" olvasnád a Tórában, ha olvasnád. Mindenesetre ez a te hónapod! Épp most van a születésnapod? Akkor, ünnepeld magad, és raktározd el pozitív energiáidat a szürke télre.


Nyilas
(november 22 - december 21)
"És teremtette Isten az embert az ő képére", hehe, mondod a szomszédodat és kollégáidat nézve. Itt az ideje, hogy az elfogadást és a feltétel nélküli szeretetet gyakorold. Jógázz és tanulj meg egy kedves mondatot szlovákul!


Bak
(december 22 - január 19)
"Befejezte Isten a hetedik napon művét, melyet alkotott és nyugodott a hetedik napon", üzenik neked a csillagok. Hétvégén nyújtózz egy nagyot, és kérd a reggelit az ágyba. Nincs kitől kérni? Hm, készítsd oda lefekvéskor - de ez csak átmeneti megoldás.


Vízöntő
(január 20 - február 18)
"Lehelte orrába az élet leheletét". Ezt a leheletet te most nem érzed. Rövidebbek a napok, hidegebbek a reggelek, és te valahogy szerencsétlennek érzed magad. Menyhárt Jenő ezt mondta a szerencséjéről: ?egyszer például gyermekkoromban, amikor igazságtalanul megbüntettek, és nem engedtek el a strandra, akkor ott mindenki fagylaltmérgezést kapott, több gyerek meg is halt, amíg én otthon mérgelődtem? Mosolyogj egyet a szerencsédre!

Halak (február 19 - március 20)
"Megnyílnak szemeitek és olyanok lesztek, mint Isten, jót és rosszat tudók." What's good? - énekli Lou Reed - Life's good - But not fair at all, de ez egy másik történet. Például a macedón vörösbor jó. Keresd a jóságot, és tartsd meg jó sokáig!

Kos
(március 21 - április 19)
"Azért elhagyja a férfiú atyját és anyját, hogy ragaszkodjék feleségéhez", tudjuk meg rögtön a Biblia elején. Ez a hét a szerelem jegyében telik számodra. Élvezd minden percét helyettünk is!


Bika
(április 20 - május 20)
"És megszólította az Örökkévaló Isten az embert és mondta neki: Hol vagy?" Ugye sokszor gondolkodsz ezen te is. Lassíts a tempódon, kérdezgesd magad és válaszolj őszintén. Ha nem megy, akkor menj cukrászdába, abból sosem lehet baj.


Ikrek
(május 21 - június 21)
"Nemde ha jót cselekszel, emelkedel?" Emelkedj te is, készíts szendvicset a sarki koldusnak, küldj virágot, add át a helyed a villamoson, a többit rád bízzuk.Rák
(június 22 - július 22)
Ádám jó pár kalandot követően 930 évesen halt meg. Neked nincs ennyi időd, úgyhogy szedd össze magad, és ne csak tervezgess, hanem cselekedj. Budapesten már nincs jegy a Depeche Mode koncertre? Menj Zágrábba!


Oroszlán
(július 23 - augusztus 22)
"És bárminek nevezi el az ember az élő lényt, az legyen a neve." Keresd magadat, és még nem is gondoltál arra, hogy kitől / kiről kaptad a neved? Kutakodj kicsit a családi történetekben, csodákra találhatsz! Ha nem vagy ilyen elszánt, akkor olvasd el Britt G. Hallqvist Miért? című versét.


Szűz (augusztus 23 - szeptember 22)
"Akkor megbánta az Örökkévaló, hogy alkotta az embert a földön és bánkódott szívében", de te ne bánkódj még akkor sem, ha a dolgok nem mindig úgy sikerülnek, ahogy eltervezted. A legegyszerűbb, ha most hagyod, hogy a dolgok csak úgy megtörténjenek veled.

7 Comments:

At 10/27/2005 12:16:00 du., Anonymous Dov Parsha said...

Íme a forráskód is (Brésit - 1Mózes 1:1?6:8).

ps: nagyon zsíííír a tóraszkóp! :)

 
At 10/27/2005 08:25:00 du., Blogger miou vicioso said...

hát ez bearanyozta a napomat! skajach, és még ilyet sokat!

 
At 10/27/2005 10:46:00 du., Blogger golda_majer said...

szenkju kedves dov és miou, azonnal előkapom a varázsgömbömet meg az ingát, és gyúrok a jövő hétre! úristen, de jó, hogy megnéztem a commenteket, és ilyen szép véget ér a mai nap! juhuhuhu.

 
At 10/28/2005 10:32:00 de., Anonymous Uborka said...

Sedim na konare a je mi dobre!
- ezt uzenem a Nyilasnak.
Slovenska Uborka

 
At 11/01/2005 06:43:00 du., Blogger shadai said...

Teljes a megosztottság tyúk/tojás kérdésben (is).

 
At 11/01/2005 06:55:00 du., Anonymous Névtelen said...

éljen vezet a tyúk! Szerintem is!:-) még sok ilyen kvizt kér a nép!

 
At 11/03/2005 02:59:00 du., Anonymous q_pion said...

When can we read next week's torascope?

I can't live without that! :)))

Golda please tell me my future :)

btw congrats for this excellent && cool idea... :)

 

Megjegyzés küldése

<< Home